Catering för mingel i Västerås

När gästerna kommer är det en fröjd att bjuda på lite mingel. Istället för att göra anrättningar själv kan man ta hjälp ta hjälp med catering i Västerås.

Det stora kamratgänget som träffats sedan gymnasietiden har samlats än en gång. Otroligt nog har de 25-årsjubileum. Det ska de fira med att gå på en show som nyligen börjat gå i Västerås. Planen är att de ska träffas i en lokal som gruppen trollat fram. Givetvis blir det även mat under kvällen men det först efter showen.

Innan kvällen tog fart skulle de alltså träffas i, den av kompisen fixade, lokalen. Anders hade erbjudit sig att ordna något smått att äta på så att de skulle hålla sig till middagen. Det var då han hittade en firma i Västerås som hade catering. De hade varit hjälpsamma och beställningen hade blivit perfekt.

Catering – en perfekt start på kvällen

Anders och några av de gamla skolkamraterna med respektive hjälptes åt att göra i ordning med dukar på borden. Lite dekoration kom även det på plats. Han var spänd på vad de andra skulle tycka om det han beställt och en halvtimme innan de andra skulle komma anlände restaurangen med catering i Västerås.

Den ena godsaken efter den andra plockades fram och de lade upp allt på serveringsfat. Det var olika sorters kanapéer, ljuvliga snittar, lite kallskuret, ost och oliver. Champagneglasen ställdes upp och fylldes till bredden när någon minut återstod. Allt var perfekt. Nu kunde jubileumskvällen äntligen få börja på riktigt.