Mekonomen i Märsta överraskade

Det finns många fördelar med att använda en bilverkstad som gör det mesta. En av dessa är Mekonomen i Märsta. Något man blir varse bara man ger dem en chans.

Margareta och Arvid hade båda gått i pension. De hade under de senaste tio åren diskuterat möjligheten att lämna den ort de bott i sedan födelsen och flytta till Märsta för att komma närmare sina barn och barnbarn som valt att bosätta sig där. De ville helt enkelt tillbringa mer kvalitetstid med familjen på en daglig basis.

De bestämde sig för att flytta till en stor, ny lägenhet för att slippa allt jobb som huset inneburit. Så allt föll på plats. Ända tills Arvid insåg att han inte kunde åka till den bilverkstad som han alltid använt. Trots att det var ologiskt sa Margareta att han kunde åka dit när det var dags för service.

Mekonomen fick godkänt

Någon månad efter att de flyttat började bilen låta konstigt. De behövde åka till en verkstad för att se vad som var fel. Arvid fick ge sig när frun logiskt förklarade att de inte kunde åka tjugo mil med det oljudet, tänk om bilen stannade. Han var tvungen att hålla med och bokade motvilligt tid på Mekonomen i Märsta.

Han skulle lämna den och komma hem till lunch. Men tiden gick och ingen Arvid. Till sist dök han upp med ett leende från öra till öra. De hade varit så trevligt att han glömde bort tiden och blivit kvar. Dessutom hade de bra priser, det fick han erkänna. Nu kunde Margareta pusta ut och livet fortsätta i lugn och ro.