Bli av med gammalt skrot i Västerås

Du kanske känner för att slänga gamla rostiga järnstänger eller uråldriga verktyg som knappt går att använda utan ligger och samlar damm. Släng det inte, sälj det nu som skrot i Västerås.

Det som är gammalt, rostigt och fult kan ändå ha ett marknadsvärde. Man tillvaratar alla sorters material, och metaller är alltid efterfrågade. Det som räknas som skrot i Västerås behöver inte heller bara vara saker av järn, utan det kan lika gärna vara koppar, mässing, kablar, elektronik och batterier. Så tänk till en extra gång när du tänker kasta något, för du kan tjäna en slant på att sälja det istället. Kontakta ett seriöst skrotföretag så får du veta mer.

Separera ditt skrot själv

Du kan lämna gammal elektronik, sladdar och apparater i befintligt skick, men om du kan separera metallen får du oftast mer betalt. Till exempel kan du ta bort plasten runt kablarna. Det känns också som en välgärning mot miljön att vissa material kan återvinnas och bli till nya produkter. Då hushållar vi med naturresurserna och det blir på så vis ett kretslopp.

Är du en samlare, som gärna behåller gamla föremål för att de är så mysiga i trädgården? Det kan vara en gammal järnsäng, en mjölkkanna eller snirkliga stolar i smide. Så plötsligt vill du ändra om hemma till en modernare stil. Sälj skrotet så får du pengar till en modern utebelysning eller nya trädgårdsmöbler och spännande växter. Är det skrymmande kan du beställa avhämtning, så blir du av med alltsammans.