När hotell-TV är det enda sällskapet

Under långa dagar på hotellrummet kanske TV:n på hotellet är det enda som håller dig sällskap. Därför är det viktigt att hotell-TV levererar. Allt är bättre än att titta på myrornas krig.

Vad är det första du gör när du checkar in på hotellet? Man kan nästan satsa pengar på att det är att sätta på TV:n och bläddra igenom kanalerna. Ofta slänger man sig också på sängen, knäpper upp byxorna och lägger sig i underkläderna. För att därefter mentalt checka ut sin hjärna och känna avkopplingen bli starkare och starkare för varje minut du spenderar framför TV:n. Semester. Extra spännande kan det vara att titta på hotell-TV om man befinner sig utomlands. Man vill gärna se vad det lokala utbudet bland TV-kanalerna innehåller. Åker man till Sydeuropa kan man nog nästan garantera att man får se samma amerikanska sitcomserier som hemma i Sverige. Fast dubbat till det lokala språket istället.

Dubbade program på hotell-TV

Man kan dock vara helt ärlig med att säga att bo på hotell ofta kan vara förenat med en hel del dötid. Man kanske bor på hotellet för att man är på jobbresa, och har egentligen inte haft något intresse av att åka till platsen alls. Det blir mycket tid på hotellrummet i så fall. Då blir TV:n på hotellet ännu viktigare. Kanske är det till och med det enda sällskapet man får på hela resan. Då ser man åtminstone heller på 2 och ½ män dubbat till grekiska än på myrornas krig.