Flyttfirma bokades i Stockholm

Det kan hända att saker och ting sker lite väl fort ibland. Hinner man då inte med att packa och flytta kan en flyttfirma i Stockholm vara till bra hjälp.

Andreas hade varit besviken hela veckan. Jobbet som han trott att han skulle få som chef på det nya kontoret i Örebro hade gått till en annan kandidat. Han hade varit förberedd på att behöva flytta och hade lånat en lägenhet i stan tillfälligt. Men nu hade han släppt allt och fortsatt att jobba på som vanligt.

Så en månad senare blev han inkallad till chefen. Andreas hade inget han väntade besked om så han gick in med ett antagande om att han gjort något galet. Men där hade han fel. För när han kom ut igen hade han fått veta att han blivit befordrad till chef på Stockholmskontoret. Så nu skulle han flytta iallafall och goda råd var dyra.

Flyttfirma i Stockholm bokades av företaget

Chefen i Stockholm hade slutat tidigare än tänkt. De hade sedan länge bestämt att Andreas skulle få jobbet, men inte så snart. Då Andreas chef hade sett paniken i Andreas ögon hade han förklarat att företaget ordnade med flyttfirma i Stockholm. De skulle inte bara flytta hans saker utan även packa och flyttstäda.

Andreas kunde knappt tro att det var sant. Det enda han skulle göra var att packa ihop kläder och saker som han kunde ta med sig i bilen. Sedan skulle han lämna nyckeln till flyttfirman och själv resa till Stockholm och lägenheten som ordnats åt honom. Där kunde han börja sitt nya liv med det samma.